Aktualne novice

Ni časa za počitek?

dodano: 2.8.2018

Sanja Lončar (novice SZZČN avgust/september 2018)

Počitnice so nekoč praviloma trajale vsaj štirinajst dni in nikogar ni motilo, da smo ves ta čas« prebili na enem mestu. Dejansko je bilo toliko časa ravno dovolj, da smo si našli druščino, odkrili, katera slaščičarna ima dober sladoled in kje so najboljše točke na plaži, ki jih je treba »rezervirati« že ob sončnem vzhodu.

Časa je bilo ravno dovolj, da smo se temeljito naspali, v vodi začutili svoje telo in da je večerni ples odpravil togost v naših sklepih. Po štirinajstih dneh smo se vrnili domov drugačni – spočiti, predihani, s telesom, ki nam je znova postalo domače.

Zdaj imamo namesto počitnic kratke oddihe. Podjetni in premožni zato, ker podjetja ne zmorejo brez njih, zaradi česar za daljši počitek nimajo časa – tisti, ki jih je »kriza« izrinila iz srednjega sloja, pa zato, ker za kaj več ni denarja.

0,03125<< Nazaj

Želite brati naše novice tudi v prihodnje?

Nič vas ne stane, da to omogočite.
Od tega lahko celo nekaj imate.

Beri naprej >>>

Bi radi brali novice v tiskani obliki?

Finančna sredstva nam ne omogočajo pokrivanja stroškov pošiljanja na individualne naslove. Če bi želeli naše novice prejemati na dom, prosimo za prispevek, ki ga nakažete na:
TRR: 0201 1025 5748 080
IBAN: SI 56 0201 1025 5748 080
BIC BANKE: LJBASI2X
KODA NAMENA: OTHR

Prejemnik: Društvo Ognjič, Grajska pot 6, 4220 Škofja Loka
Namen plačila: Prispevek za obveščanje
Sklic: SI 00 in datum plačila (npr.: 02062018)
 
Priporočamo se za 7 EUR (letna naročnina, 9 številk) ali več. Vsak prispevek (tudi manjši) nam pride prav, da lahko še naprej širimo mrežo vrtcev, šol, novinarjev, zdravstvenih ustanov in drugih, ki jim pošiljamo naše novice. Prispevke lahko pošljete tudi v obliki poštnih znamk A.

Prispevek za obveščanje lahko uredite tudi s pomočjo e-nakazila na strani shop.zazdravje.net.
 
POMEMBNO:
Vaš naslov je razviden ob izvedenem nakazilu prispevka, zato ga ni potrebno pošiljati po elektronski pošti, javiti po telefonu ali nam pošiljati kopije položnic po pošti. 

To pa boste kljub vsemu morali storiti, če:
 plačnik ne bo tudi prejemnik novic (kjer bo plačano za več prejemnikov ali če plačnik plača znesek za drugega prejemnika novic),
 ima plačnik v naslovu šumnike (ti se na izpisku ne izpišejo). 

V tem primeru nam točne podatke, komu in kam naj pošljemo novice, sporočite po pošti na naslov društva ali po elektronski pošti na posljite.novice@gmail.com ali nas pokličite ob delovnikih med 9. in 13. uro na 041 770 120.
 
Prispevke, za katere ne bomo dobili nobenih dodatnih napotkov, bomo obravnavali kot donacije.